Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI
Hevoselle-palveluiden rekisteri

REKISTERINPITÄJÄ
Eläinvoimaa ry, Maarit Ahonen-Lehmus, Monoskyläntie 201, 34800 Virrat

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Hevoselle palveluiden asiakas- ja jäsenrekisteri, ja näihin liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään palveluiden toimittamiseen ja laskutukseen sekä tarvittaessa perintään. Tiedot jäävät yhdistysavain ohjelmaan, ja niitä säilytetään Eläinvoimaa ry:n toiminnan ajan (Hevoselle-palvelut laskutetaan Eläinvoimaa ry:n kautta).
Asiakkaalla on oikeus pyytää poistamaan tietonsa milloin tahansa.

Sähköpostiosoitteita käytetään markkinointiin uutiskirjeiden muodossa.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Asiakkaat:
Etu- ja sukunimi
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tämän lisäksi tallennettuna on: asiakkaan hevosen nimi, ikä ja sukupuoli sekä terveystiedot

Näitä tietoja  käsitellään henkilötietolain puitteissa.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötiedot ja hevosen tiedot kerätään asiakkailta palveluiden tilaamisen  yhteydessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Hevoselle-palveluiden rekisterin henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille muutoin kuin henkilötietolain sallimissa erikoistapauksissa tai  laskujen perinnän tullessa kyseeseen. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointi-, mielipide, tai markkinatutkimustarkoituksiin Suomen henkilötietolain ja Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

REKISTERIN TIETOSUOJA
Hevoselle-palveluiden uutiskirjelista, joka koostuu asiakkaiden sisältäen etu- ja sukunimi tiedot, on ISO 27001 turvastandardin mukaisen NIST Cyber Security verkon takana.
Asiakasrekisteri ja laskutustiedot sijaitsevat Avoinen palvelimilla, joiden jatkuvasta varmuuskopioinnista ja tietoturvasta vastaa Avoine Oy. Palvelimet sijaitsevat fyysisesti suojatussa tilassa, joten yhdistyksen tiedot ovat taatussa turvassa. Sähköposti  on suojattu TSL-salauksella. Hevosten tiedot sijaitsevat tietokoneella kovalevyllä, jota suojaa F-secure palomuuri ja virustorjuntaohjelma. Tiedot  varmuuskopioidaan säännöllisesti ulkoiselle kovalevylle.

REKISTERÖITYJEN KÄYTTÄJIEN OIKEUDET
Henkilötietolain 26 §:n mukaisesti rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä itsestään on tallennettu palveluun. Allekirjoitettu kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää tämän rekisteriselosteen alla olevaan postiosoitteeseen.

Rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä. Allekirjoitettu kirjallinen tietojenpoistopyyntö tulee lähettää tämän rekisteriselosteen alla olevaan postiosoitteen.

Uutiskirjeen osalta käyttäjä voi erota postituslistalta klikkaamalla minkä tahansa saamansa uutiskirjeen alareunassa olevaa Unsubscribe-linkkiä.

Maarit Ahonen-Lehmus, Monoskyläntie 201, 34800 Virrat

Päivitetty 25.5.2018